Hvorfor være med?
Vi hørte fra flere restauratører i forbindelse med Dining Week i efterårsferien, at økonomi og pris kunne være en udfordring. Det forstår vi, men erfaringerne viser, at deltagelse giver synlighed, flere gæster og fyldte borde.
I efterårsferien opnåede deltagerne:
- Over 500 bookinger på tværs af tre øer
- Øget synlighed via lokal og landsdækkende markedsføring
- Gæster, som aktivt søger gode spiseoplevelser
Derudover vil vi gerne fremhæve at:
- Du får betaling for alle bookinger - også no-shows
- Du bliver del af en stærk ø-fortælling
- Gæster bruger i snit 176 kr. ekstra på drikkevarer og tilkøb
Erfaring fra naboøen: Gravendal havde en supergod oplevelse
Et af de man kunne spise på Ærø i efterårsferien var på Gravendal, hvor Mette Meldgaard skabte en stemningsfuld langsbordmiddag med en lækker tre-retters menu. Mette fortæller:
"Det var virkelig sjovt at være med - især fordi jeg normalt ikke driver restaurant. Jeg var helt overvældet over alle dem, der kom forbi. Da jeg gik lidt i stå i forbindelse med oprettelsen på Dining Weeks hjemmeside, fik jeg hjælp af dem lige med det samme."
Vil du være med eller høre mere?
Vi håber, du vil deltage og være med til at skabe en god spiseoplevelse på Langeland i vinterferien. Jo flere restauranter, jo større gennemslagskraft.
|