SHORES Langeland videreudvikler de mange fede spots for vandaktiviteter, der er ved kysten på Langeland og Strynø.

SHORES Langeland er et projekt, der er født lokalt. Projektet tager udgangspunkt i Langelands natur, ved kysten og havet. Projektet skal indfri Langelands potentiale som øhavets hotspot for vandaktiviteter og tiltrække turisme, erhverv og tilflytning. Der skal skabes en ny kultur for aktivitet og idræt langs kysten og på havet, med særligt fokus på børn og unge, og der skal etableres nye samarbejder på tværs og på langs af øen. Der vil blive skabt nye faciliteter for aktivitet langs kysten på Langeland.

SHORES Langeland er et projekt under Langeland Kommune.

Ved tilmelding accepterer du Langeland Kommunes privatlivspolitik. Læs vores side om databeskyttelse.

Vi anvender Ubivox.dk som leverandør af software til nyhedsbrevet.

Ubivox behandler data på vegne af Langeland Kommune i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve via e-mail. Ubivox opbevarer følgende data for Langeland Kommune: Din e-mailadresse.
Ubivox opbevarer desuden den IP-adresse, som tilmelding til nyhedsbrevet sker via.
Via Spy Pixel (Indlæsning af billeder) indsamler Ubivox information om åbninger og klik på links. Langeland Kommune ønsker ikke at opsamle denne perseonhenførbare data og derfor er denne data sløret og kan ikke benyttes af Langeland Kommune i løsningen.
Dine data hos Ubivox opbevares udelukkende indenfor EUs grænser, og 20 dage efter din framelding slettes dine personhenførbare data fra Ubivox' database. Ønsker du inden da at gøre brug af din ret til at blive glemt, kan du kontakte SHORES Langeland.

Modtagerdata
This account belongs to Langeland Kommune · Your data is handled securely by the Ubivox email platform